Workshops bij Arends Naaimachinehandel

U kunt bij ons ook terecht als u een cursus wilt volgen.

 

Er worden diverse cursussen aangeboden:

  • Creatief met de naaimachine
  • Een cursus voor uw lockmachine
  • Beginners jurkje maken
  • Quilten
  • Vriendinnendag (in overleg en naar wens)
  • Computercursus

 

Info cursussen

Op de eerste vrijdag van de maand zijn er creatieve cursussen. Het is voor iedereen mogelijk hier in te stromen. Als er een wachtlijst ontstaat, zal er een nieuwe cursus op een andere dag gestart worden.

Altijd al eens een workshop naaien willen volgen?

Marianne Hayes organiseert in samenwerking met Mieke Lesuis vriendinnendagen en workshops. Kom eens kennis maken en wie weet is het wat voor jou. Er worden nieuwe frisse ideeën toegepast waardoor er leuke ontwerpen ontstaan. Het zijn een paar leuke en gezellige ontspannen uurtjes om even helemaal tot rust te komen.

Het Naaiatelier

Neem een kijkje in het nieuwe Husqvarna Viking Naaiatelier – een interactieve site voor alle naaisters die meer willen leren over de basis naaitechnieken. Stap voor stap worden de handelingen getoond, hoe u een rits inzet, een zak creëert, een rokje kunt omzomen en nog veel meer handige tips. Klik op de Naaibenodigdheden in het menu om te zien welke materialen u nodig heeft tijdens het naaien, welke naald u bij voorkeur kunt gebruiken of om te lezen welke garens u het beste gebruiken kunt. Daarnaast is er ook een A-Z woordenboek aanwezig met de meest gebruikte naaitermen – erg handig voor de beginnende naaister!

Schrijf uzelf in voor een workshop