Machines van Baby Lock

De omvang van uw creatieve ideeën vraagt om een naaimachine die even groots denkt. Gelukkig is het vinden van uw perfecte match het meest moeiteloze deel van deze ontdekkingstocht. Vertel ons meer over uw specifieke wensen, en wij zetten ons onmiddellijk in om de ideale Baby Lock naaimachine voor u te vinden. Als erkende dealer van Baby Lock zijn wij vol trots voorzien van de allernieuwste en meest geavanceerde modellen in ons assortiment.

Uw machine gevonden? Neem dan ook eens een kijkje bij de verschillende accessoires van Baby Lock!

Gloria

Baby Lock
Sinds zijn oprichting werkt baby lock aan uitgekiende technische vernieuwingen en breidt het assortiment steeds verder uit. Met Gloria bereiken we een nieuwe mijlpaal.

Euphoria

Baby Lock
Baby Lock heeft met Euphoria een covermachine van topklasse gemaakt. De Euphoria heeft bovendien ook de bekende eigenschappen zoals het automatisch draadtoevoersysteem, het luchtinrijgsysteem voor de grijper en een naaldinrijger

Acclaim

Baby Lock
Dit is een overlockmachine met het RevolutionAir™-inrijgsysteem en het automatisch draadtoevoersysteem.

Victory

Baby Lock
De Victory overtuigt door zijn eenvoudige en comfortabele bediening. Daarmee krijg je prima overlockresultaten. Het door baby lock zelf ontwikkelde Jet-Air™ threading-systeem helpt bij het inrijgen van de grijper.

Sashiko

Baby Lock
Duik in de geheimzinnige wereld van de staafjestechniek. Sashiko, een oude Japanse traditie, die meer dan duizend jaar geleden is ontstaan. Zoiets is er nog nooit geweest!

Ovation

Baby Lock
Met het verschijnen van de baby lock Ovation zijn er op het gebied van de coverlockmachines nieuwe maatstaven gezet.

BLCS

Baby Lock
De professionele coversteekmachine overtuigt door zijn enorme perforatiekracht en hoge steekvastheid – ook bij dwarsnaden.

Desire3

Baby Lock
Het moeilijke volgen van inrijgpunten, loshangende draden en ergernis zijn verleden tijd met het luchtdrukinrijgsysteem.

Enlighten

Baby Lock
Ben je creatief en sta je open voor iets nieuws? Je kunt maximaal vier draden tegelijk gebruiken om mooie siereffecten te naaien.

Niets gevonden? U kunt altijd terecht bij ons in de winkel of u kunt contact met ons opnemen via de website.