Machines van Husqvarna Viking

Hoe grootser uw ideeën, hoe belangrijker de machine die deze ideeën tot leven brengt. Gelukkig is het vinden van de juiste machine het eenvoudigste gedeelte. Vertel ons wat uw wensen zijn en wij gaan onmiddellijk voor u op zoek naar de beste match. Wij zijn een officiële Husqvarna Viking dealer.

 

Husqvarna Viking zijn uit voorraad leverbaar en hebben 2 jaar garantie op mechanica en 2 jaar elektronica! Vanaf de Sapphire is de garantie 5 jaar op mechanica en 5 jaar op electronica bij aanmelding door de dealer bij Husqvarna.

Uw machine gevonden? Neem dan ook eens een kijkje bij de verschillende accessoires van Husqvarna Viking!

Keeping the world Sewing

DESIGNER EPIC™ 2

Vol trots introduceren wij u de DESIGNER EPIC™ 2 naai- en borduurmachine. Made for Sewers, by Sewers™. Deze machine is ontworpen met u in gedachten en zit boordevol innovaties voor nog meer creativiteit.

EPIC™ 980Q

De meest geavanceerde en uitgebreide computergestuurde naaimachine ooit. Gemaakt voor naaisters, door naaisters.

BRILLIANCE™ 75Q

Dromen komen uit met de HUSQVARNA VIKING® BRILLIANCE™ 75Q naaimachine. Innovatieve functies voor uitstekende naairesultaten.

DESIGNER TOPAZ™

Een moderne naai- en borduurmachine met een interactief kleuren-touchscreen, een Motief plaatsen functie en ingebouwde assistentie.

SAPPHIRE™ 930

Met functies zoals het EXCLUSIVE SENSOR SYSTEM™ en de exclusieve SEWING ADVISOR™ zorgt deze machine voor eenvoud en gemak.

OPAL™ 650, 670

Een extra-efficiënte computergestuurde naaimachine met veel ingebouwde assistentie waarmee u fantastische naairesultaten kunt behalen!

H CLASS™ E10, E20 en 100Q

Iedereen kan naaien en naai-ideeën verwezenlijken met deze gebruiksvriendelijke naaimachine.

EMERALD™ 116, 118

Deze betrouwbare naaimachine is geschikt voor alle soorten naaiwerk en heeft diverse praktische eigenschappen .

JADE™ 20

Een fantastische naaimachine met geweldige functies en een modern design. De machine van uw dromen als u uw persoonlijkheid wilt laten schitteren.

HUSKYLOCK™

Gebruiksgemak in combinatie met een grote naairuimte zorgen voor professionele resutaten!

AMBER™ Air S | 400

Opruiming Demonstratie machines met hoge korting !

Erg aantrekkelijke korting op de demonstratie machine. Kom langs of bel voor meer informatie. Ook bij deze machines krijgt u een workshop aangeboden !

Niets gevonden? U kunt altijd terecht bij ons in de winkel of u kunt contact met ons opnemen via de website.